Advies & Planning

Iedereen heeft toekomstdromen. Je wilt bijvoorbeeld een wereldreis maken, een huis kopen of verbouwen, je kinderen financieel helpen, minder gaan werken of eerder met pensioen gaan. Maar heb jij inzicht in hoe je jouw dromen kunt verwezenlijken? Ik help je dat inzicht te verkrijgen en maak samen met jou daarvoor een strategisch plan. Ik geef je advies over slimme financiële oplossingen voor vermogensopbouw, risico’s afdekken, hypotheken en belastingen. Ik bemiddel in passende financiële producten die voor jou goed zijn, zodat jij een onbezorgde toekomst tegemoet gaat.

Dit doen we in vier stappen:

Stap 1: we brengen je financiële situatie in beeld

We beginnen met een Financiële Foto: hoe ziet je huidige financiële situatie eruit? We formuleren je financiële doelstellingen en bekijken of deze haalbaar zijn met de manier waarop je nu leeft en later wilt leven. Ook kijken we naar de risico’s, zekerheden, flexibiliteit, kosten, rendement, belastingen en mogelijkheden die er zijn. De Financiële Foto geeft je inzicht en perspectief. Het is een momentopname van waaruit je gaat werken aan jouw financiële toekomst. 

Stap 2: we maken een Financieel Plan

Op basis van de Financiële Foto bepalen we samen een strategie om jouw doelstellingen te behalen. Wat zijn slimme oplossingen en keuzes die goed zijn voor jou? Is het bijvoorbeeld voor vermogensopbouw slimmer om te gaan beleggen of om extra af te lossen op je hypotheek? Of misschien door te verbouwen of door te verhuizen? Welke hypotheek geeft je meer rentezekerheid en lagere maandlasten? Kun je de overwaarde benutten om bijvoorbeeld te gaan verbouwen, je kinderen financieel te helpen of als extra pensioeninkomen te gebruiken. Hoe bouw je een flexibele pensioenregeling op die met jou wensen mee beweegt? Met een Financieel Plan kun je concrete stappen zetten om je dromen waar te maken.

Stap 3: Advies en bemiddeling Financiële Producten

Het Financieel Plan staat, nu is het tijd voor actie. Uw Financieelhuys geeft je integraal advies dat onafhankelijk en transparant is en bemiddelt in hypotheken, pensioenen, beleggingen, lijfrentes en verzekeringen. Zijn er producten die we kunnen aanpassen, beëindigen of juist aankopen? Met een productenscan maak ik kwaliteit, kosten, rendement en prijs van alle producten inzichtelijk. Om de meest aantrekkelijk producten te kunnen verkrijgen is er aansluiting bij alle banken en verzekeraars. Jouw belang staat hierbij centraal.

Stap 4: Coaching, Beheer en Nazorg 

In deze stap heb je je financiële situatie helemaal op orde. Uw Financieelhuys staat aan je zijde om je te coachen en je vragen te beantwoorden wanneer jij daar behoefte aan hebt. Ook houd ik je op de hoogte van marktontwikkelingen en wetswijzigingen die van invloed zijn op je financiële toekomst. Elk jaar verdient jouw Financiële Foto een update, zodat we tijdig onze strategie en financiële producten zo nodig kunnen aanpassen. Ik beheer je producten en geef je nazorg zodat jij kunt genieten van je onbezorgde financiële leven. 

Ik vertel je graag meer over mijn dienstverlening.

Review en waardering

Waarom Uw Financieelhuys het aanspreekpunt op financieel gebied is

Schrijf een waardering