Coaching, beheer en nazorg.

Coaching, beheer en nazorg

De module Financieel Advies is de laatste stap. Op dit moment heb je al een overzicht van al je financiële producten en weet je hoe je je huidige levensstijl zou kunnen aanpassen om nog sneller stappen te maken naar een financieel onafhankelijk leven. Daarnaast ben je op de hoogte van de risico’s in de markt en weet je exact waar voor jou nog kansen liggen. Dit staat allemaal opgesteld in een strategisch financieel plan. Nu ben je toe aan actie! Je wilt stappen zetten en hierbij zoveel mogelijk zekerheid voelen. Het zou enorm fijn zijn als iemand met je mee kan kijken en je kan adviseren op ieder vlak…

Ik help je bij de module ‘Financieel Advies’ met het concretiseren en behalen van een financieel onbezorgd leven. Aan de hand van een productenscan maak ik de kwaliteit, kosten, het rendement en de prijs van al je producten inzichtelijk. Ik adviseer over welke producten je op ieder moment beter kunt aanpassen, beëindigen of juist aankopen. Daarnaast kijk ik mee, adviseer over én bemiddel ik met hypotheken, lijfrentes, pensioenen, vermogensopbouwproducten, arbeidsongeschiktheids- , overlijdensrisico- en alle overige schadeverzekeringen. Ik sta aan je zijde en neem direct contact op als er marktontwikkelingen of wetswijzigingen zijn die van invloed kunnen zijn op je financiële toekomst. Ieder jaar maken we opnieuw een Financiële Foto, zodat we je strategie kunnen aanpassen als dat nodig blijkt te zijn.

Dit zit bij financieel advies inbegrepen:

  • Uitgebreid live consult(s)
  • Tussentijds support via telefoon of e-mail;
  • Doorlopend advies betreffende huidige financiële producten en nieuwe kansen;
  • Bemiddeling bij bijvoorbeeld hypotheken of pensioenen.

€ 150,- per uur, exclusief btw

Met de module Financieel Advies heb je mij te allen tijde als adviseur aan je zijde. Zo ben je verzekerd van een onbezorgde financiële toekomst.

Ik vertel je graag meer over mijn dienstverlening.

Review en waardering

Waarom Uw Financieelhuys het aanspreekpunt op financieel gebied is

Schrijf een waardering