Financiële Foto.
Grip op een onbezorgde financiële toekomst.

Financiële Foto

Een onbezorgde (financiële) toekomst… hoe fijn zou dat zijn? Of je dit gaat lukken hangt van verschillende factoren af. Sommige hiervan zijn bekend en kun je zelf beïnvloeden, zoals het volgen van een opleiding, het kiezen voor een goedbetaalde baan en elke maand sparen. Er zijn ook factoren waar je helaas geen invloed op kan uitoefenen en wat je vaak ‘overvalt’. Denk hierbij aan een economische recessie, een plotseling ontslag of ziekte van jou of je naasten. Er zijn zoveel factoren om mee rekening te houden… hoe weet je nu waar je op moet letten?

Ik help je graag met het maken van een financieel overzicht. Via een ‘Financiële Foto’ kijken we hoe je er op dit moment voorstaat. Dit gaat niet alleen over je eigen betaal- en spaarrekening, maar over al je verzekeringen en financiële producten. Stuk voor stuk bepalen we of ze voldoende aansluiten op je toekomstige droomleven. Daarnaast houden we je huidige levensstijl onder de loep. Het kan zijn dat je hier aanpassingen in kunt maken, waardoor je nóg sneller op je doelen afstevent. Tot slot doorlopen we alle risicofactoren, zodat je weet hoe je moet handelen in specifieke situaties.

Dit zit bij een Financiële Foto inbegrepen:

  • Uitgebreid live consult(s) en presentatie Uw Financiële Foto;
  • Beantwoorden van al jevragen over jouw financiële en fiscale situatie en financiële producten en regelingen.

€ 150,- per uur, exclusief btw

Na deze Financiële Foto heb je een stevige fundering om vanaf dit moment zelf te werken aan je groei. Je kunt ook mijn hulp inschakelen met een Financieel Plan.

Ik vertel je graag meer over mijn dienstverlening.

Review en waardering

Waarom Uw Financieelhuys het aanspreekpunt op financieel gebied is

Schrijf een waardering