Vincent van Balderen

Ik ben Vincent, een enthousiaste financieel expert. Al ruim 25 jaar begeleid ik particulieren, zzp-ers en ondernemers in het maken van strategische plannen en slimme keuzes. Samen met jou breng ik je financiële situatie en mogelijkheden in beeld en creëren we een onbezorgde financiële toekomst. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij mij terecht.

Na de afronding van mijn HEO-BV opleiding nam ik deel aan het ABN AMRO opleidingsprogramma. Nadat ik me verdiept had in het assurantie- en financieel planningsvak, ben ik in 1999 gestart als zelfstandig onafhankelijk relatiebeheerder.

Samen met mijn vrouw Inge, vier zonen en honden Joris en Saar woon ik in de Haarlemmermeer. Ik ben liefhebber van marathon- en langebaanschaatsen, luister graag muziek en word blij van tuinieren en klussen.

Hoe kan ik helpen?

Ben je tevreden over je financiële situatie? Heb je je financiële toekomst goed in beeld? Droom je van een nieuw huis of wil je graag verbouwen? Zijn al je verzekeringen nog up-to-date? Kan je vermogensopbouw slimmer? Is je pensioen klaar voor jou?

Ik vertel je graag meer over mijn dienstverlening.


Review en waardering

Waarom Uw Financieelhuys het aanspreekpunt op financieel gebied is

Schrijf een waardering